logo

  • Snel hulp nodig?
    Verslaafd?

  • Bel nu!
    085 1300 700

Centrum voor Verslavingszorg doet er samen met onze medewerkers alles aan om de zorg zo gewoon als mogelijk door te laten gaan . Wel zijn we voorbereid op eventuele besmettingen met het nieuwe coronavirus en hebben we een aantal maatregelen in navolging van het beleid van het kabinet, waarmee we willen bijdragen aan het voorkomen van verspreiding van het coronavirus.

We zijn extra alert op de signalen die op dit virus kunnen duiden.

De zorg in onze instelling vindt op dit moment ongehinderd plaats. U kunt gewoon naar uw afspraak komen voor behandeling of opname.

Wanneer u als cliënt last heeft van verkoudheid, hoesten of koorts, vragen we u om telefonisch contact op te nemen. U kunt dan niet voor uw behandeling komen, maar uw behandeling kan eventueel wel telefonisch doorgaan. Uiteraard zoekt uw behandelaar dan in afstemming met u naar de best passende zorg voor uw situatie.

Iedereen kan meehelpen aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Dit doet u door uw handen regelmatig en goed te wassen, te hoesten en niezen in de binnenkant van uw elleboog en papieren zakdoekjes te gebruiken die u meteen na gebruik weggooit.

We willen u uiteraard hartelijk blijven begroeten wanneer wij u zien, maar we zullen u gezien de situatie niet de hand schudden.

Op de website van het RIVM zijn veelgestelde vragen en de antwoorden te vinden, waaronder de risicogebieden.