logo
  • Snel hulp nodig?
    Verslaafd?
  • Bel nu!
    085 1300 700

Als je weleens de programma’s Verslaafd!, Utopia, Rotterdam Project of De Sleutel kijkt is de kans groot dat je haar kent: Peggy-Sue Figueira, professioneel interventionist. Daarnaast is Peggy-Sue Figueira ook ervaringsdeskundige en schuift regelmatig aan bij talkshows om over verslavingen te praten.

Naast televisie heeft Peggy-Sue Figueira haar eigen bedrijf PSF Verslavingszorg. Vanuit hier helpt zij verslaafden met herstel van hun verslavingen. 

Daarnaast biedt zij hulp aan familieleden en/of naasten die hulp nodig hebben bij een dierbare die kampt met verslaving. Deze hulp bestaat uit onder andere interventietrajecten en familieprogramma’s.

“Iedereen is waardevol en ik gun elke verslaafde een behandeling om dat weer in te zien. Ik help verslaafden, hun familie en naasten om actie te ondernemen. Ik overtuig mensen stappen te zetten om de verslaving te bestrijden. Naast publieke bewustwording wil ik ook dat een patiënt zich bewust wordt van zijn of haar verslaving. Pas dan kan een verslaafde open staan voor hulp.”

 

Peggy-Sue Figueira